Home –  blog – Mattisson Alkagreens geen onzin

Mattisson Alkagreens geen onzin

Als ik tarwegraspoeder ruik dan word ik niet blij. Omdat het ook in Mattisson alkagreens poeder zit, was ik sceptisch maar de geur valt me helemaal mee. Het Alkagreens poeder lost goed op in heet water. Wel eventjes goed roeren. Mijn eerste voorzichtige Alkagreens slokje ging goed. Geen onzin dus.

Rijke voedingsstoffen

Er zijn vele rijke voedingsstoffen in de wereld. Maarrrrr.. waar is het allemaal goed voor? Het Alkagreens poeder is minder geschikt voor kinderen en ook zwangeren moeten even overleggen met hun arts. Daarnaast bevat het cafeïne waar ook niet iedereen tegen kan. Ook moet je overleggen met je arts als je medicijnen slikt.

Review Mattisson Alkagreens

Het is natuurlijk ook nu niet super lekker, maar voor zo’n gezond drankje zeker niet verkeerd. Ik heb mijn smoothie glas zelfs helemaal leeg gedronken. Ik ben eigenlijk daarom positief gestemd. Mijn vriendje heeft ook de test gedaan met Mattisson Alkagreens. Hij vind de drank niet vies, niet lekker is zijn review. Hij eet wel ontzettend weinig , en kan daarom wel wat extra’s gebruiken op gezondheid gebied.

Alkagreens iedere dag drinken

Alkagreens gaat mijn vriendje komende maand iedere dag drinken om gezonder te worden. Als ikzelf tekorten zou hebben zou ik zeker een glas per dag met hem meedrinken, want het product op zich vind ik niet onaardig maar zelfs heel goed. Mattisson Alkagreens zou ik zeker kopen.

Ontzuren

Op de pot staat ook iets over ontzuren. Als ondernemende vrouw houd je nogal wat ballen in de lucht: werken, je liefdesleven, misschien wel kinderen, of daten als je jonger bent. Ga zo maar door, druk druk zijn we. Tijd voor je vrienden, tijd voor jezelf en daarnaast wil je ook nog gezond zijn én er echt goed uitzien dat is toch niet te doen?

Alkagreens van Mattisson

Veel mensen hebben dagelijks veel te weinig tijd om pauze te houden en goed gezond te eten of groene smoothies drinken. Zo slagen er steeds minder mensen in om de dagelijkse geadviseerde hoeveelheid gezonde fruit te eten. Doordat we het vaak druk hebben krijgen wij tekorten aan voedingsstoffen in het lichaam. Hierdoor ontstaat bijvoorbeeld een tekort aan voedingstoffen en daarom zou je Alkagreens van Mattisson eens moeten bestuderen.