Home –  blog – Waar op letten bij een pinapparaat huren?

Waar op letten bij een pinapparaat huren?

pin apparaat te koop

Bij het huren van een pinapparaat komt wat meer kijken dan je is in eerste instantie zou denken. Het is dan ook echt iets waar je wel de tijd voor moet nemen.

Wij hebben vandaag in dit artikel de beste tips die we je mee kunnen geven voor het huren van een pinapparaat, zo kan je zonder problemen een goede keuze maken. Let hier goed op bij het huren van een pinapparaat:

pin apparaat te koop• Wil je een nieuwe of gereviseerde pinautomaat huren. Dit zal met name van belang zijn voor het vinden van een mooi aanbod op het internet bij de bedrijven die de pinapparaten voor weinig geld kunnen verhuren. Gereviseerde pinautomaten zijn de apparaten die uiteraard goed worden gecontroleerd voordat ze worden verhuur.

• Kies je voor een gereviseerde pinautomaat dan moet je er op letten dat het bedrijf waar je de apparatuur huurt wel een goede service aanbiedt voor de termijn tijdens het huren van het apparaat. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan de software-updates en aan mogelijk technische ondersteuning, lees meer bij Paqar.nl.

• Let op de PCI-conformering. Er zijn nog wel eens bedrijven die oudere pinautomaten aanbieden tegen een lage prijs prijzen, echter zijn deze niet altijd meer PCI-compliant. Wil je ze kunnen gebruiken voor bij het bedrijf dan zal je voor extra kosten komen te staan, niet waar je op zit te wachten.

Let zeker op deze zaken als je van plan bent om ook een goede pinautomaat te huren. Kijk altijd even goed naar het bedrijf waar je het contract voor het leasen graag wilt gaan afsluiten. Is het een betrouwbare verkoper? Dat is wel zo handig als je voorzien wilt zijn van een goed apparaat voor jouw bedrijf.