Home –  blog – Waarom moet je een nieuwe website laten maken?

Waarom moet je een nieuwe website laten maken?

website

Veel bedrijven houden jarenlang dezelfde website, want de kosten voor een nieuwe website kunnen een drempel zijn.

Je hebt immers geld geïnvesteerd in de website van je bedrijf en om dat helemaal opnieuw te doen lijkt geld weggooien. Wij leggen je uit waarom het toch verstandig kan zijn om een nieuwe website te laten maken.

Website = visitekaartje van bedrijf

websiteJe website is het visitekaartje van je bedrijf. Als je een nieuwe klant ontmoet, wil je er ook goed uitzien en bereid je je voor op een gesprek. Dat is eigenlijk ook wat een website voor je bedrijf doet. Als je website achterloopt op de huidige technieken of misschien zelfs de verkeerde informatie geeft, dan geeft dat een slecht beeld van je bedrijf, daarvoor zou je webdesign Groningen kunnen inschakelen. Een beetje hetzelfde als je in een pak met vlekken een eerste afspraak ingaat en je de gevraagde informatie voor je klant niet bij je hebt.

Onderhoud website

Dit wil je voorkomen. Als je er voor zorgt dat je website goed onderhouden wordt, hoef je niet elke keer een nieuwe website te laten maken. Door te blijven investeren, verandert er keer op keer een beetje, maar voldoende om bij de tijd te blijven. En de informatie op je website kun je in de meeste gevallen erg goed zelf onderhouden.

Maar is het al een tijd geleden dat je je website hebt aangepast, dan is een nieuwe website offerte laten maken een goede investering. Je bent dan weer beter vindbaar in zoekmachines en potentiële klanten krijgen een goede eerste indruk van jouw bedrijf. Dit betaalt zich later uit in nieuwe opdrachten.