Home –  woning – Een dakwerker vervangt dakpannen met dakwerken, soms in 1 dag!

Een dakwerker vervangt dakpannen met dakwerken, soms in 1 dag!

dakwerken

Als u een woning heeft met hellende daken, wat veel woningen hebben. Dan is de kans aanwezig dat u dakpannen op het dak heeft zitten.

Het huis als er als geheel in veel gevallen veel minder mooi uit te zien als de pannen op dak smerig of oud zijn. Het aanzicht van uw dak en woning kan aanzienlijk beter worden als er schone dakpannen worden geplaatst. Een frisse nieuwe uitstraling, misschien kiest u trouwen wel voor een hele nieuwe kleur dakpannen. De tarieven om uw dakpannen te vervangen vallen namelijk behoorlijk mee. Wordt het tijd om dit aan te gaan pakken?

Vervangen of dakpannen coaten?

dakwerkenEen bijkomende mogelijkheid is om de pannen op uw dak te laten behalen met een materiaal of coating. Iets waar u misschien nog niet eerder van gehoord heeft, de reden daarvoor is dat de kosten zijn vaak vergelijkbaar zijn met vervangen. De meeste mensen kiezen er dan ook voor om de dakpannen te laten vervangen voor net iets meer geld. Je doet immers jaren met de dakpannen.

Niet alle dakwerkers zijn ook actief bezig met de coating, daarom raden wij in de meeste gevallen ook aan de dakpannen ‘gewoon’ te laten vervangen. Wel zo prettig. Vraag bijvoorbeeld eens een offerte op bij: www.bkgdakwerken.be/

Snelle levering en nieuw dak?

Pannen opnieuw op uw woning laten leggen kan in veel gevallen binnen een werkdag gedaan worden. Daar gaat natuurlijk wel een hoop voorbereiding aan vooraf. Natuurlijk is dit afhankelijk van de oppervlakte van uw woning. Een breder dak neemt natuurlijk meer tijd in beslag voor het bedrijf dan een kleiner dak. Van te voren wordt er altijd een inschatting en offerte gemaakt. Er komt dan in de meeste gevallen iemand bij uw woning langs om alles op te meten en uitleg te geven. Veel mensen kiezen ervoor om diverse bedrijven met elkaar te vergelijken en maken dan een keuze voor een bedrijf dat de opdracht mag komen doen.